Hivatalos Apple garancián túli szerviz

Kiváló szakértői csapatunk várja a hibás készülékeket Egerben és környékén. Büszkék vagyunk rá, hogy Egerben kizárólag nálunk elérhető a hivatalos Apple garancián túli szervizszolgáltatás. A Capri Centerben, több mint 20 éve, megbízhatóan javítjuk Samsung, Huawei, Honor, Xiaomi és Redmi márkák eszközeit is.

Hivatalos Apple garancián túli szervíz

Tudjuk, hogy az Apple eszközök tulajdonosai számára fontos a megbízhatóság. A Capri centerben garanciális javításokat végezünk az apple termékeknél, még a hivatalos garancia lejárta után is. Bízhatsz bennünk,  hogy készüléked jó kezekben vannak

Mobiltelefon, okosóra és táblagép javítás

Legyen szó akár telefonról, okosóráról vagy táblagépről, tapasztalt technikusaink mindenféle elektronikai eszközt helyreállítanak.

Garancia

Szolgáltatásaink minőségére és az általunk használt alkatrészek minőségére annyira büszkék vagyunk, hogy a gyári Samsung és Apple kijelzőcserékre 6 hónapos garanciát nyújtunk. Elégedettséged az elsődleges célunk.

Gyors szervíz

Ha nincs ideje, jöjjön a Capri Centerbe! Készülékét akár 1 órán belül helyreállítjuk, hogy minél hamarabb visszakapd azt.

Bízunk benne, hogy megtalálod a számodra szükséges szervizszolgáltatást. Örömmel állunk rendelkezésedre, hogy segítsünk elektronikai eszközeinek helyreállításában. Keressen minket bármilyen kérdéssel vagy problémával kapcsolatban.